Google Play den Apk İndirme

,
Bilgisayarınız da internet var ama cep telefonunuzda internet yok ve google playdan bir program oyun vs. indirip telefona atmak istiyorsunuz.
Bunu yapabilmek için; aşağıdaki videoyu izleyin. (HD olarak tam ekran izlemeniz tavsiye)




APK Downloader eklentisini  chrome tarayıcına videodaki gibi ayarlardan uzantıları açtıkdan sonra inen dosyayı oranın içine atarak kur.
SSL Hata uyarısını devre dışı bırakma,
-Google Chrome u kapatın.
-Chrome u açmak için kullandığınız Chrome kısayol simgesine sağ tıklayıp özelliklere girin(masaüstünde chrome kısayolu yoksa başlat menüsünden google chrome bulup sağ tıklayıp gönderden  masaüstüne kısayol oluştur diyebilirsiniz)
-Açılan pencerede Kısayol sekmesi, Hedef bölümündeki C:\Users\burada sizin bilgisayar kullanıcı adınız \AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe yazan yere ".exe" den  sonra şunu yazın [Bir boşluk bırakın] –ignore-certificate-errors Tamam deyip çıkın.
-Yazdıktan sonra alttaki resimdeki gibi olacak.

3-Google Chrome u açın, ayarlar>seçenekler bölümünden Uzantılar a girin, APKDownload eklentisinin ayarlar bölümüne girin.
Videoda görüldüğü gibi E-mailPassword ve Device ID nizi girin (Device IDöğrenmek için telefondan *#*#8255#*#* ı tuşlayın telefonda kullandığınız android sürümüne göre değişkenlik gösterebilir ama GTalk servis monitor açılacak ve en üstteki aid: yazan yerin karşısındaki 16 karekterden oluşan kısmı) girdikten sonra çıkan ekrandaJID ve Device ID yazan yerdeki 16 haneli rakam ve harfler.
İsterseniz gelişmiş seçeneklerden (Show Advenced settings) ülke ve operatörünüzü değiştirebilirsiniz.
Daha sonra google playde indirmek istediğiniz ücretsiz bir uygulamayı seçin ve chrome de adres çubuğunda(www.google.com vs. yazdığımız yerin en sağında android simgesi göreceksiniz ona tıklayıp uygulamayı yada oyunu artık neye tıkladıysanız onun apk dosyasını bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

uygulamanın güncel versiyonlarını takip etmek için: APK DOWNLOADER